Frederiksbjerg Dagtilbud er fuldt af dygtige og nærværende medarbejdere, der hver dag arbejder ihærdigt for at skabe tryghed for dagtilbuddets børn og gøre dem i stand til at mestre det næste (skridt). Vi lægger vægt på et godt og åbent arbejdsmiljø og medarbejdernes mulighed for hele tiden at udvikle sig fagligt.

Hold øje med ledige stillinger hos os, og bliv vores nye kollega!

Vi er en del af Aarhus Kommune. Har vi en ledig stilling, bliver den derfor slået op på kommunens hjemmeside, hvor du kan søge den elektronisk.


Du er dog altid velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i.

> Find vores kontaktoplysninger under "Kontakt os" (link)

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Job i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.